• Головна
  • Блог
  • Виставка до 30-ти річчя Дня Незалежності України “За суверенну соборну Українську державу. Героїка УПА і підпілля ОУН”

Виставка до 30-ти річчя Дня Незалежності України “За суверенну соборну Українську державу. Героїка УПА і підпілля ОУН”

Антикварний дім "Y2 Antique House" та Музей книги і друкування України запрошуємо на урочисте відкриття виставки “За суверенну соборну Українську державу. Героїка УПА і підпілля ОУН”. Куратори: В. Бочковська, Л. Хауха. Дизайн: О. Поліщук, А. Тєрєхов. 

Відкриття буде проходити 5 серпня 2021 р. о 16.00. Чекаємо Вас за адресою вул. Лаврська, 9, корпус 9-10, зала 5. Триватиме виставка до 24 вересня 2021 р. 

Виставка присвячена героїзму українських бійців ОУН-УПА, які до останнього боролися за здобуття незалежності України. Свої спогади та враження вони залишили в мемуарах, наприклад, як Д. Донцов "Правда прадідів великих". Також будуть представлені речі з повсякденного життя бійців: бофони, листівки, плакати, збірники пісень, карти, календарці, тощо.
 
Оплата безпосередньо здійснюється у музеї. На вході до заповідника плата для відвідувачів Музею книги і друкарства України відсутня.

Copyrights © 2021 Y2 Antique House, Усі права захищені.